ref: llor-1927-1

imagen carta

Barcelona 26/08/1927

ATENEU BARCELONÈS

Barcelona: 26 - Agost - 27

Amic Espinal.

Abans d'ahir, en Cabot va dir-me el que vos li encomanàreu per a mi. Us agraeixo el bon record i espero que a hores d'ara, ja estareu arrossegat de tots els tropells que us han esdevingut. Cal creure que us restituireu aviat a les vostres activitats, massa sovint interrompudes.

Aquest estiu, a més a més d'avorrit, acaba per mi amb una sorpresa. El proper dilluns, 29, ingressaré de bell nou (i molt a contracor) a la clínica per tal d'ésser sotmès a una segona intervenció quirúrgica. Aquell [pesombe ?] de l'hèrnia, s'ha estestat a anar-me a l'encalç i no tinc altres recursos sinó plantar-li cara.

Com que ja estic fet a aquestes entremaliadures de l'atzar, segueixo la meva vida de sempre i encara tinc estones per escriure algunes quartilles més o menys literàries.

Res més, amic. Si tot va planerament, quan les cames m'aniran fortes, talvegada vindré a acabar el setembre a Tossa, i si de cas hi sou encara, tindré el goig de poder-vos contar les noves impresions que hauré copsat de la meva segona aventura.

A reveure.

Miquel Llor